Siden indlæses...

Til forsiden af degratisspil.dk
   

Børnespil -» Dyr & Natur

Spil gratis FreeAquaZoo

Spil gratis FreeAquaZoo

Sig mig, ved du ikke hvad en Mundruger eller en Infusionsfisk er for noget? Så er det på høje tid at du lærer det nye browserspil Free Aqua Zoo at kende fra browserspilfabrikanten Upjers.

For FreeAquaZoo tilbyder dig et usædvanligt aquaspil, hvori alting drejer sig om små, farvestrålende dyr. Nemlig - det er fisk der hentydes til.

For de spiller nemlig den sprællende hovedrolle i det gratis browserspil. Dog handler det derved ikke om sædvanlige undervandsbeboere, men i højere grad om virkeligt excentriske fiskearter. Mundruger og Infusionsfisk udgør derved kun et lille udvalg.

I alt står der over 50 forskellige arter til rådighed for dig i browserspillet FreeAquaZoo, der kan spilles gratis. De forskellige fiskearter kan du derefter befolke dit akvarium med. Med FreeAquaZoo står der et gratis browserspil til din disposition, som tilbyder dig ren underholdning. Samtidig er spilleopgaven i akvariespillet ligetil. Dit mål er at indrette dit akvarium så smukt som muligt, at sørge bedst muligt for dine fisk og at udvide din fiskebestand. Netop sidstnævnte kan gøres ved at avle fisk eller ved at tage på fisketure til de omkringliggende søer. Der kan du fange fisk med madding, desuden kan du avle små fisk i landsbyen og pleje dem.

Endelig er fiskene i FreeAquaZoo vilde med at blive krammet og prikket. Desuden kan du lade dem vokse, idet du opgraderer dem via en speciel funktion i browserspillet. På denne måde kan du betragte hvorledes dine små kæledægger udvikler sig til deres fulde pragt.

Søgeord: fisk, gratis spil, FreeAquaZoo, gratis browser spil, free game, gratis game

Tilføjet d. 23-08-2011 16:25:41
Kategori: Børnespil » Dyr & Natur
URL: http://www.freeaquazoo.dk
Anmeld Fejl: Giv os besked om ændringer

29
4,3
Stemmer:Spil gratis FreeAquaZoo Link er blevet vurderet 4,3 stjerner
 Stem på dette link


Spil kommentarer:

ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring spillet: Spil gratis FreeAquaZoo

Dit Navn:
Validering: 3 + 2 =
Kommentar:Relaterede spil:

DyreSnak - Knuthenborg


Hør hvad dyrene siger eller vend spillet og hør først lyden og find derpå dyret.
Du kan vinde præmier m.m. På Knuthen

FodringsRace


Fodre dynerne med det rigtige og vind flotte præmier - spillet bliver hurtigere og hurtigere jo mere du spiller.

Gratis spil MyFreeZoo


Drømmer du om at blive zoodirektør for din helt egen zoologiske have? Så får du muligheden nu, hvor My Free Zoo slår dørene op i Danmark.

Indret din dyre